INFO BIRO

Gladni ste? Naručite hranu, stiže dronom do vas! (VIDEO)

Revolucija u dostavi hrane stiže u Dubai...

Umorni ste, nemate snage ni da spremate klopu, ni da izađete u restoran, a gladni ste kao vuk? Nema problema – samo preuzmite aplikaciju, naručite hranu i ona za nekoliko minuta stiže dronom na vašu adresu!

Zvuči kao naučna fantastika? Ili kao vic?

U Dubaiju je sve moguće!

Menadžeri „Debonairs pizze“ iz najpoznatijeg emirata plasirali su fantastičnu reklamu za svoje ukusne proizvode. Povodom 1. aprila, Svetskog dana šale, lansirali su video u kom najavljuju dostavu pice dronom na željenu adresu u Dubaiju.

Na njihovoj Fejsbuk stranici, Jutjub kanalu i Instagramu snimak je zabeležio više od 100.000 pregleda za manje od 12 sati. Svaki snimak vodi do web stranice „Debonairs pizze“ na kojoj stoji obaveštenje da je reč o prvoaprilskoj šali, ali... Kupcima je u isto vreme najavljeno da popusti nisu šala i da će naručene pice biti dostavljene brzo kao da ih dostavljaju dronovi.

Odličan marketinški trik koji će, nadamo se, uskoro u Dubaiju postati realnost :) Jer, od jula ove godine najavljeno je da ćemo moći da se prevozimo taksi-dronom po Dubaiju - opširnije pročitajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: 10 razloga da Dubai postane vaš novi dom

Ne, nije fotomontaža! Ovo je pustinjska realnost (FOTO)

Pet zanimljivosti o Burdž Kalifi koje niste znali (VIDEO)