INFO BIRO

Foto priča: Ovako izgleda kad se Slavonac ženi

Mladoženja iz Hrvatske odlučio je da promijeni jedan običaj...

Veliki kamion na čelu svatovske kolone baš i nije uobičajena slika koja se vidi u Slavoniji. Možete misliti kakvo je to bilo iznenađenje, rekla je Ana Cvitan.

Njen brat Davor Matijević (25) iz Beravaca kraj Slavonskog Broda u petak je pripremio iznenađenje svojoj odabranici Nataši Kitanović (27). Mladoženja je po nju u Veliku Kopanicu, udaljenu oko pet kilometara, došao okićenim kamionom "volvo". Tako je mladenka, umjesto u luksuznu limuzinu, morala ući u kabinu moćnog tegljača.

- Zbog visokih stepenica, a i vjenčanice, Davor joj je pomogao da uđe i izađe iz kamiona, što su burnim pljeskom popratili okupljeni svatovi - kaže Ana.

Poslije vjenčanja uzvanici su pošli u Sikirevce u svečanu dvoranu Vuković Centra, do koje su se mladenci vozili kamionom uz zvuke jake zračne trube.

- Ne znam je li se Nataša i ranije vozila s bratom u kamionu, ali sam sigurna da će ovo pamtiti cijeli život. Koliko sam vidjela, njoj se to jako svidjelo, a i svim svatovima, koji su to zabilježili svojim mobitelima i fotoaparatima - zaključila je Davorova sestra Ana.

BIRO/24sata.hr

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Slavna prošlost: Dubai fontana odlazi u istoriju (FOTO + VIDEO)

Basicball: NBA zvezde u Dubaiju! (FOTO + VIDEO)

Upoznajte elitu: Najmoćniji ljudi Bliskog Istoka (FOTO)