INFO BIRO

Er Arabija leti do Beograda iz Šardže

Od 28. juna nova avio-linija koja će povezivati Ujedinjene Arapske Emirate i Srbiju

Avio-kompanija Er Arabija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) saopštila je da će od 28. juna uvesti letove do Beograda iz ŠardžeLetovi će, kako je najavljeno, biti organizovani četiri puta nedeljno – svakog utorka, četvrtka, petka i subote. 

Posle Praga, letovi do Beograda su druga nova linija Er Arabije u Evropi. Generalni direktor Er Arabije, Adel Al Ali, izrazio je zadovoljstvo što će glavni i najveći grad u Srbiji, Beograd, dodati na svoju mapu turističkih destinacija. 

- Novi let na relaciji Šardža-Beograd nudi našim klijentima jedinstvenu priliku da otkriju koloritan i istorijski grad smešten na glavnoj ruti koja povezuje Evropu i Aziju - istakao je Al Ali. 

Kako navode  zalivski mediji, prestonica Srbije je sve popularnija istorijska turistička destinacija. Beograd opisuju kao grad koji je smešten na ušću Save u Dunav i obiluje raznolikom arhitekturom, od one tipične za srednjovekovne gradove kakva se može videti u Zemunu do modernih građevina u Novom Beogradu i drugim delovima srpske prestonice.

Er Arabija trenutno pokriva više od 155 destinacija širom sveta iz četiri čvorišta koja se nalaze na Bliskom istoku i u Severnoj Africi.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Super-neboder – ponos Dubaija: Deveti rođendan Burdž Kalife

Kompletna lista praznika u Emiratima u 2019. godini

Nostalgija: Praznična čestitka Duška Radovića