INFO BIRO

7 novih destinacija za putnike iz UAE: Do Tivta za tili čas

Ponos Crne Gore, Tivat i Porto Montenegro, sada će biti bliži putnicima iz Emirata

Putnici iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) koji žele da provedu leto daleko od Bliskog istoka imaju priliku da biraju između sedam novih destinacija koje pokrivaju avio-kompanije Etihad Airways, Emirates, Vizz Air Abu Dhabi i FlyDubai.

Među novim destinacijama koje je FlyDubai ovog leta dodao u svoju mrežu je Tivat u Boki Kotorskoj, na jugozapadu Crne Gore. Bokokotorski zaliv je najveća prirodna luka u istočnom Mediteranu i sada je dom Porto Montenegra, luksuzne marine sa rezidencijama na obali, hotelima, restoranima, kupovinom, sportovima na vodi i drugim aktivnostima.

Pešački ili biciklistički izleti na planinu Vrmac prekrivenu borovom šumom pružaju prostran pogled na zaliv i okolinu, dok se Gornja Lastva, napušteno selo iz 14. veka, nalazi na svega tri kilometra od Tivta i nudi putovanje u prošlost.

FlyDubai će letove za Tivat iz Dubaija obavljati dva puta nedeljno - od petka, 24. juna do petka, 16. septembra 2022. godine.

Na listi ostalih destinacija koje su dostupne putnicima iz UAE su Matala (Šri Lanka) ponedeljkom, sredom i petkom preko Wizz Aira Abu Dhabi, a početna cena karte je od 179 AED.

Od srede, 15. juna, Etihad uvodi novi sezonski let za Nicu, kao i za grčko ostrvo Krit sredom i subotom.

FlyDubai uvodi letove za Siciliju od utorka, 14. juna, tri puta nedeljno. Desetak dana kasnije ista avi-kompanija uvodi letove i za Pizu, takođe tri puta nedeljno.

Konačno, od petka, 1. jula svi koji žive i rade u UAE iznova će moći da putuju na Bali tokom cele nedelje zahvaljujući avio-kompaniji Etihad.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

EX-YU RAZGLEDNICA: Crna Gora - biser Jadrana

Dubai - najbolja svetska destinacija za odmor na obali mora

FOTO-PRIČA: Vrelo Mlave - egzotika u srcu Homolja