BIRO PRIČE

Veliko srce dijaspore: Pomoć Makedoniji iz Emirata

Posle katastrofalnih poplava koje su se dogodile u Makedoniji, ex-yu zajednica u Emiratima organizuje humanitarnu akciju - pridružite se!

Potresne slike iz Skoplja i Tetova koji su zadesile oluja i velike poplave obišle su svet. Početkom ovog meseca iz minuta u minut sa strepnjom smo pratili vesti iz bivše jugoslovenske republike, nadajući se da će divlja snaga prirode što pre biti obuzdana. Nažalost, bilo je i ljudskih žrtava, a mnoge porodice ostale su bez krova nad glavom...

Naša zajednica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima odlučila je da organuzuje  humanitarnu akciju i obezbedi pomoć svim ljudima koji su pogođeni velikim poplavama u Makedoniji.

Pokažimo koliko smo solidarni! Humanitarna akcija zakazana je za subotu, 20. avgust u 19 sati, u Tribeca Kitchen + Bar, Level 1, JA Ocean View hotel, Jumeirah Beach Residence u Dubaiju.

Donacije možete da ostavite u posebnoj kutiji koja je namenjena za prikupljanje pomoći. Ujedno, naši domaćini su odlučili da svim ljudima velikog srca koji 20. avgusta dođu u Tribeca Kichen + Bar i priključe se akciji obezbede specijalan popust.

Iako smo daleko od Balkana, domovina nam je uvek u srcu - i kad je lepo, i kad je teško. Makedonija i njeni građani uvek su širom raširenih ruku dočekivali svakoga od nas iz ex-Yu. Sada je prilika da im pokažemo da smo uz njih i da ćemo im, shodno ličnim mogućnostima, pomoći da prebrode jednu od najtežih životnih situacija. Pokažimo koliko je veliko srce dijaspore na Bliskom Istoku - vidimo se 20. avgusta na humanitarnoj akciji za pomoć ugroženom stanovništvu Makedonije!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Ovo morate da znate: Važni brojevi telefona u Emiratima

Život u UAE: Kompletan vodič za zdravstveno osiguranje

Iskustva koja će vam pomoći da pobedite nostalgiju


;