BIRO PRIČE

​Trilogija - Sarme u Dubaiju: Zavirite u “Kuvar tajni”

Najzad nešto što smo svi toliko dugo čekali...

                   

Pravu domaću kuhinju nije moguće zamisliti bez Njenog Veličanstva SARME. Mirisna, ukusna, dobro ukrčkana, začinjena, slasna... Ko bi joj odoleo!

Ne znamo nikoga ko joj je rekao “ne”. Svi je vole, iako je smotana ;-)

          

               

Za njom ne zaostaju ni punjene paprike, gulaš, paprikaš, grašak, pasulj, musaka... Sva ona divna jela na kojima smo odrasli i čiji nam mirisi oživljavaju dobra, stara vremena i sada, kada smo u pustinji...

Dugo smo čekali da nam prava, domaća hrana stigne u Dubai. Snalazili smo se kako smo znali i umeli, pravili smo je po receptima sa interneta, prisećali smo se kako su je pravile naše majke i bake... I teško nam je padalo da priznamo sebi da baš i nismo potrefili :-(

                 

              

Jer za domaća kuvana jela treba biti majstor! Baš kao i za burek, ćevape, pljeskavice, stekove, paste i druge đakonije u kojima smo uživali (i tek ćemo uživati!) zahvaljujući “Rolling Pinu”, našoj jedinoj pekari u Dubaiju koja nam je na proslavi svog drugog rođendana nešto obećala – da će postati restoran!

Majstori kuhinje, istinski zaljubljenici u dobru domaću hranu hvataju zalet za nove gastronomske avanture!

Ubrzo u Dubaiju jedinstvena promocija najdetaljnijeg, najneobičnijeg, najoriginalnijeg i, sigurni smo, najtraženijeg bliskoistočnog “bestselera” o sarmi! I ne samo o njoj!

Sve tajne o našim omiljenim jelima otkriće nam Slobodan Erić kroz jedinstvenu trilogiju, a prva knjiga koju će nam predstaviti je “Kuvar tajni”

- Biće to specijalno iznenađenje za sve koji obožavaju tradicionalnu kuhinju od Vardara pa do Triglava – kaže Erić za Naš Biro, ne želeći da za sada otkriva više detalja. Jer, to onda ne bi bila tajna!

Ipak, ne sumnjamo da ćemo ono što nam bude pripremio smazati u slast... I ne samo mi, već i naši prijatelji, kolege i komšije sa kojima delimo iste radosti i iste brige pod dubajćanskim vrelim suncem...

Uskoro će sreća biti dvaput veća!

I stizaće vam na vrata širom Dubaija – u Green Community, DIP, IMPZ, Dubai Investment Park... Za početak!

Da li ste spremni da saznate tajnu koja će vam život učiniti lepšim?

                  

BIRO

              


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.   


Preporučene priče:

10 stvari koje naučiš po preseljenju u inostranstvo

Nov restoran u Dubaiju: Rolling Pin na dve adrese!

Ovako vas vide stranci: 10 hit rečenica koje će vas “kupiti” za sva vremena!

;