BIRO PRIČE

Nov restoran u Dubaiju: Rolling Pin na dve adrese!

Gurmanski raj od sada i u Dubai Investment Parku!

Nešto novo se kuva i krčka u Dubaiju!

Ako vas mrzi da spremate hranu, a hteli biste da utolite glad specijalitetima domaće kuhinje “Rolling Pin Restaurant” ima sjajne vesti za vas!

Pored prve lokacije – Jumeirah Lakes Towers, Cluster H, Concorde Tower – na kojoj smo se više od dve godine okupljali da uživamo u ukusnoj hrani i domaćinskoj atmosferi, dobili smo još jedno mesto za druženje i klopu - European Business Centre Dubai Investment Park!

Miris balkanske kuhinje lagano ali sigurno osvaja najpoznatiji emirat!

 - Realizacija ideje započela je pre osam meseci, počev od pripreme i izrade biznis plana, preko prikljupljanja i predaje potrebne dokumentacije, do finalne inspekcije i odobrenja nadležnih institucija – kaže za Naš Biro Slobodan Erić, vlasnik “Rolling Pina”.

A “Rolling Pin Restaurant” ne bi bio to što jeste da nam nije pripremio brojna gastronomska iznenađenja!

- Uz gurmanluke koji oslikavaju tradicionalnu kuhinju od Vardara pa do Triglava, u ponudi su i paste, stekovi i druge đakonije za goste koji vole internacionalnu kuhinju. Naravno, ono čime su naši gosti zadovoljni sigurno će ostati na meniju – obećava Erić.

Dakle, “preživeli” su i ćevapi, i burek, i pljeskavice, i urnebes..., sve ono što smo u slast jeli u Dubaiju od 14. juna 2013. godine! Sada nam stižu još i sarme, punjene paprike, gulaš, pasulj, grašak, musaka, paprikaš... Mirisi i ukusi uz koje smo odrasli i kojih smo svi toliko željni u pustinji... 

Vidimo se u “Rolling Pinu” – gde vam je zgodnije – na staroj ili na novoj adresi! Radi lakšeg snalaženja, evo kako da stignete do nove lokacije:

Pratite "Rolling Pin" na InstagramuFejsbukuTviteru i očekujte još puno lepih iznenađenja!

BIRO

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Nove cene goriva u Emiratima

Foto-priča: Brioni - omiljeno Titovo ljetovalište

Takmičenje u Dubaiju: Najbrži burek Emirata! (VIDEO)


;