BIRO PRIČE

Srbija na Festivalu kulturnog nasleđa u Al Vatbi

Posetite srpski paviljon od 30. novembra 2016.do 1. januara 2017. u Emiratima

U organizaciji Fondacije ''Kalifa bin Zajed al Nahjan'' i Ministarstva predsedničkih poslova UAE, u Al Vatba regionu će, u periodu 30.11.2016  do 01.01.2017. biti održan Festival kulturnog nasleđa ''Šeik Zajed'' na kome će po prvi put učestvovati i Republika Srbija, najavljeno je iz Ambasade Srbije u UAE. 

Na srpskom paviljonu, koji je pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije, 16 kompanija i institucija iz Republike Srbije predstaviće svoje proizvode i aktivnosti.

Turistička organizacija Srbije, Beogradski Sajam i turističke agencije "Glob Metropoliten Turs" i "Travel Event Point" će promovisati turističke i sajamske potencijale Srbije, dok će restoran "Rolling Pin" i Beogradska pekarska industrija pripremati tradicionalne srpske specijalitete.

Učestvuju i kompanije: Aleva, Svis Nature, Fidelinka Subotica, Gold Esens, Timomed, Nevena kozmetika, Esensa, Galenika, Mona Beograd, dok će Fondacija ''Dragica Nikolić'' predstaviti svoj humanitarni rad. Kulturno - umetnička društva ''Kolo'' i "Abrašević'' će izvoditi tradicionalne igre i pesme iz Srbije.

Festival je otvoren za posetioce svakog dana od 30.11.2016. do 01.01.2017. u periodu od 16 do 22 časa, dok će vikendom i praznikom radno vreme biti od 16 do 24 časa.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Promocija srpske kulture na proslavi Nacionalnog dana UAE

Moja priča: Zašto sam napustio Dubai i vratio se u Srbiju (VIDEO)

Ovo smo dugo čekali: Nikad jače veze sa Srbijom!


;