BIRO PRIČE

Ovo smo dugo čekali: Nikad jače veze sa Srbijom!

Vest godine za sve nas koji živimo daleko od domovine

Koliko puta vam se dogodilo da iz pustinje preko Skajpa pozovete prijatelje i rođake koji žive u Srbiji, a veza puca na svakih minut-dva? Ili da vas oni pozovu, pa zbog nestabilne veze čujete svaku petu reč?

Kristalno čista i jasna veza više nije san!

Talk&Text aplikacija „GO4YU Calling“ namenjena je svima nama koji živimo daleko od kuće. Nastala je kao zajednički projekat kompanija GO4YU i Telekom Srbija sa ciljem da premosti razdaljine i poveže naše ljude, bez obzira na to gde se nalazimo.

Preuzimanjem aplikacije zovemo Srbiju po izuzetnim cenama. A i nas koji smo u pustinji moći će da zovu naši prijatelji i porodica iz Srbije iz fiksne i mobilne mreže Telekoma Srbija.

Poziv iz Srbije iznosi samo 1,20 dinara po minutu, a isto toliko iznosi i cena jedne SMS poruke!

GO4YU Calling omogućava najkomotniji način komunikacije sa dragim ljudima iz Srbije kojima aplikacija nije potrebna. Zakazivanje i razgovori preko kompjutera postaju prošlost.

GO4YU Calling možete da preuzmete potpuno besplatno sa Google Play-a ili App store-a. Instaliranjem aplikacije dobićete srpski 076 broj telefona sa Welcome paketom od 30 minuta za razgovore i 300 SMS poruka sa Srbijom. Od tog trenutka Telekom Srbija korisnici mogu da vas zovu na 076 broj telefona bilo sa fiksnog, bilo sa mobilnog telefona.

Aplikacija je kreirana je s’ ciljem da se osećamo kao kod kuće gde god da smo, kao i da komunikaciju učinimo dostupnom i jednostavnom.

Preuzmite aplikaciju za vaš telefon - Androiddesktop - sajtiPhone.

Za više informacija posetite GO4YU Calling sajtAndroiddesktop - sajtiPhone.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

10 stvari koje naučiš po preseljenju u inostranstvo

Rođeni ste u Jugoslaviji? Ovo će vas ganuti do suza

Otići ili ostati? Ovo je odgovor na najveću životnu dilemu


;