BIRO PRIČE

SBC: Seminar za građevinare u Abu Dabiju

Potencijalnim investitorima biće predstavljeno nekoliko investicionih projekata iz Srbije, kao i potencijali naše građevinske industrije.

U hotelu “Le Meridien” u Abu Dabiju, u nedelju, 22. novembra, biće održan prvi srpsko-emiratski network seminar za građevinare. O ovom velikom i za građevinski sektor izuzetno važnom događaju koji organizuje Serbian Business Council (SBC) u Emiratima u saradnji sa Ambasadom Srbije u UAE, za Naš Biro govori predsednik SBC gospodin Ognjen Sudžum.

  

 

ČLANOVI SBC SA PREDSEDNIKOM IRISH BUSINESS COUNCILA

  

Koje firme će učestvovati na seminaru?

- Prvi tematski skup inženjera iz Srbije i UAE koji će u organizaciji Srpskog poslovnog saveta u Abu Dabiju biti održan 22. novembra 2015. sponzorišu kompanije Urban Planing Guide Engineering, Urban Planning Guide Surveying, Authentic Turnkey Project Supplies, Aristocratic i Guardian Insurance Brokers iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i kompanija Janković Enterijer iz Srbije. Pored kompanija koje su sponzori događaja, učešće na skupu su između ostalih potvrdili inženjeri i i menadžeri iz lokalnih i internacionalnih kompanija iz građevinske industrije: Pivot, Aldar, AGCM Co, Ghantoot, Daem, SerGas, Terrace Engineering Consultants (UAE), PB Power (SAD), Tecnimont (Italija), Energo Projekt (Srbija), GS Engineering (Južna Koreja), WS Atkins (Velika Britanija, Odebrecht (Brazil), Siemens (Nemačka)…

  

Koji su ciljevi seminara?

- Seminar ima cilj da upozna inženjere sa novim tehnologijama projektovanja i menadžmenta u građevinskoj industriji, kao i novim trendovima ekološke gradnje koji polako postaju standard širom sveta.

  

Koliki je značaj BIM projektovanja za građevinski sektor?

- BIM projektovanje o kom će biti reči na seminaru ima širok spektar primene u građevinskoj industriji, a koriste ga arhitekte, mašinski i elektro-inženjeri kako bi se izbegli problemi koordinacije u toku izgradnje objekata, odnosno kako bi se olakšalo održavanje već izgrađenih objekata. Predavanje će biti završeno kratkim upoznavanjem sa potrebama adekvatnog osiguranja projekata u toku izrade samog projekta, a zatim i u periodu izgradnje samog objekta. Srpski poslovni savet će iskoristiti priliku da predstavi potencijalnim investitorima nekoliko investicionih projekata iz Srbije, kao i potencijale građevinske industrije Republike Srbije.

Kako je osmišljen program seminara pročitajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Jedan poziv menja sve: Kako smo Beograd zamenili Dubaijem

Nova radnja u Abu Dabiju (FOTO)

Foto-priča: Najskuplji stan u Dubaiju


;