BIRO PRIČE

Sajam knjiga u Dubaiju: Udruženje MALI SVET za decu Srbije

U nedelju, 27. februara, u restoranu Somun zakazan je novi Sajam knjiga

Posle prinudnog trogodišnjeg predaha izazvanog pandemijom korona virusa, neprofitna organizacija „Mali Svet“ organizuje četvrti Sajam knjiga u Dubaiju.

Manifestacija kojoj se cela ex-yu dijaspora u pustinji uvek rado odazivala biće održana u nedelju, 27. februara od 10 do 18 sati u restoranu „Somun“.

Organizatori obećavaju na stotine dobrih naslova na nekoliko evropskih jezika za decu i odrasle, a kao i uvek do sada, cene knjiga biće izuzetno povoljne.

Vesna, Jovan i njihov tim u restoranu „Somun“ obećavaju i dobru klopu – razlog više da 27. februara navratite do „Somuna“, kupite knjige koje vas zanimaju, družite se i usput uživate u etno specijalitetima. Ono što će vam dodatno zagrejati dušu jeste činjenica da kupovinom knjiga na ovoj manifestaciji pomažete decu iz socijalno ugroženih sredina i porodica u Srbiji, što je misija "Malog Sveta".

Ukoliko do sada niste učestvovali u humanitarnim akcijama koje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima organizuje "Mali Svet", više o njihovom radu i priključivanju akcijama možete da pročitate na sajtu udruženja

Vidimo se 27. februara u „Somunu“!

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

BOJANA MILANOVIĆ KONDOUROUJIAN: Uvek smo tu jedni za druge

Povodom Ramazanskog bajrama 5 slobodnih dana

FOTO-PRIČA: Zagajička brda – oaza u Deliblatskoj peščari


;