BIRO PRIČE

Rolling Pin izazov: Da li ste za besplatnu sarmu?

Ko je voljan da postane degustator balkanske hrane u Dubaiju?

                     

Ako ne možete da odolite ukusnim sarmama, punjenim paprikama, pikantnom gulašu, pravoj domaćoj musaki, pasulju, grašku..., a želite da ih probate potpuno besplatno – osmeh na lice!

Naša bivša jedina pekara u Dubaiju, “Rolling Pin” koji je na zahtev gostiju postala restoran, ima sjajne vesti za vas! Pored bureka, ćevapa, pljeskavica i drugih đakonija, stiže i ono što smo s’ nestrpljenjem očekivali – prava, domaća, kuvana hrana...

 Za sada, svakoga dana biće po jedno gotovo kuvano jelo na meniju! Pratite objave na Facebook stranici “Rolling Pina” i saznajte uveče šta će sutra biti “meal of the day”! Naručite svoj omiljeni kuvani obrok na vreme - jer je potražnja, očekivano, ogromna!             

                    

– Želimo da probate novitete koje uvodimo i podelite sa nama utiske o tome – kaže za Naš Biro vlasnik “Rolling Pina” Slobodan Erić. – Kao i do sada, vaše mišljenje nam je najvažnije.

Gastronomi, sad je red na vas! Možda biste nešto u receptima promenili – nešto dodali, nešto oduzeli - ili, što bi rek’o Čola, vi tu ništa ne biste dirali ;-)

Probajte, pa se izjasnite!

               

                  

- Nama u “Rolling Pinu” najvažnije je da napredujemo u pravcu u kom to gosti očekuju. Pomozite nam u tome, uživajte u ukusnoj domaćoj hrani, ali se najpre javite preko Facebook stranice “Rolling Pina”i budite naši degustatori – poručuje Erić.

Degustacije su zakazane za 15. oktobar, 15. novembar i 15. decembar. Sve što je potrebno da uradite da biste postali degustator dnevnog kuvanog jela u “Rolling Pin” restoranu jeste da se prijavite OVDE

Čim dobijete potvrdu od administratora, dođite na besplatnu klopu!

Adresu znate - Jumeirah Lakes Towers, Cluster H, Concorde Tower, Dubai!

Uskoro iz “Rolling Pina” još mnoooooogo lepih i ukusnih iznenađenja – dnevna dostava gotovog jela, proširenje menija...

                 

BIRO

                     


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče:

Veselje na naš način: Proslavismo rođendan "Rolling Pin" RESTORANA!

10 stvari koje naučiš po preseljenju u inostranstvo

Magija Bliskog istoka: Istanbul u 4k rezoluciji

;