BIRO PRIČE

Rok domaćica: Poslušajte kako gruva Wessela mashina! (VIDEO)

DEVET SATI muzičkog zemljotresa 17. decembra u Dubaiju!

E pa, društvo, ako ste se umorili od silnih poslova i obaveza, od vrućina i gužvi..., ako jedva čekate da dođe trenutak kada ćete moći da date sebi oduška, pa da đuskate, pevate i skačete – izdržite još mesec dana!

„The music room“ biće 17. decembra najveselije mesto u Emiratima, a za to će se pobrinuti bend „Wessela mashina“ i njihov repertoar koji „diže iz mrtvih“!

  

  

Najveći hitovi ex-yu rocka – od EKV-a, Riblje čorbe, Dugmeta, Bajage i instruktora, Parnog valjka, Atomskog skloništa, Partibrejkersa, Van Goga, Zabranjenog pušenja, Električnog orgazma, Familije, Generacije 5, Dina Dvornika – uveliko se krčkaju u muzičkoj kuhinji jedinog ex-yu pop-rock benda u pustinji! Biće tu, naravno, i hitovi starog dobrog Čole – za one nežne, romantične dušice...

Elvis, Marko, Bane, Čarli i Zeka ovih dana vredno uvežbavaju pesme koje svi toliko volimo, a nemamo često priliku da ih pevamo naglas, iz sve snage... Ali, 17. decembra ćemo moći!

Zavirili smo na probu da čujemo kako se Wessela mashina sprema za nastup koji će trajati punih devet sati – od 17. decembra u 18h do sutradan pre svitanja:

  

  

Spremite se za ludu zabavu i najbolji provod u Zalivu!

Cena ulaznice – 60 AED!

Rezervišite svoje mesto na vreme i dočekajte novogodišnje praznike puni dobre energije!

Više o „Wesseloj mashini“ možete da pročitate OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Želite kućnu pomoćnicu? Evo koliko će to da vas košta

Ovo se zove posao iz snova!

Snima se film o Piksiju


;