BIRO PRIČE

Pošaljite telegram preko interneta

Evo kako da u tri koraka čestitate rođendan, venčanje, rođenje bebe...

  

Telegrami su ponovo u modi! Novi sajt Telegram.rs, od sada vam omogućava da preko interneta pošaljete telegram bilo kome, bilo gde, i to samo u tri koraka.

Telegrame možete iz Srbije poslati bilo kome, u bilo koju zemlju. Ali, od sada iz bilo koje inostrane zemlje možete lako poslati telegram nekome ko živi u Srbiji.

Ako živite u inostranstvu a treba da nekome u Srbiji čestitate rođendan, venčanje, diplomiranje, maturiranje, rođenje deteta, ali i ako treba da izjavite saučešće, ovo možete preko Telegram.rs obaviti u samo tri koraka.

Evo kako da pošaljete telegram iz inostranstva u Srbiju:

Kada odete na sajt Telegram.rs, na prvoj strani se unose lični podaci, odnosno podaci primaoca telegrama. Neophodno je uneti sopstveno ime, prezime, e-mail adresu, mobilni telefon i naravno tekst telegrama, kao i ime, prezime, adresu, grad i mobilni telefon osobe koja prima pismo.

  

Nakon što su sva polja popunjena i štiklirano je polje “Prihvatam uslove korišćenja”, klikom na dugme “Izaberi sliku” otvara se novi prozor na kom je potrebno odabrati željenu sliku telegrama. Na raspolaganju je više od 30 različitih fotografija, u zavisnosti od događaja zbog kojeg šaljete telegram (rođendan, rođenje deteta, čestitanje nekog praznika ili izjavljivanje saučešća).

Odabir fotografije je pretposlednji korak u slanju telegrama putem interneta.

  

Jedina stvar koju je još neophodno uraditi jeste odabrati način plaćanja. Slanje telegrama je moguće platiti putem mobilnog telefona, karticom ili PayPal servisom, a cena iznosi 360 dinara.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Najveći hitovi devedesetih: Dođite na žurku!

Mlada i uspešna: Naša Jovana - ponos "Hiltona"!

Foto dana: Antonio Banderas uživa u Dubaiju


;