BIRO PRIČE

Ponovo radi pozorište: Smeh do suza sa Teatrom Dionis

U izvođenju ansambla „Teatar Dionis“, 28. oktobra čeka nas premijera predstave „Ja sam gospođa Simić“ u Dubaiju

Glumci Teatra Dionis vredno su radili na novom projetku. Ako ste prethodno propustili priliku da odgledate dramu "(NE)oprostivo - Sve o ženama i muškarcima", izvedenu 2019. i dečiju predstavu "A New Years TV fairly tale", izvedenu krajem 2020. godine, to možete uskoro nadoknaditi.

Krajem oktobra čeka vas komedija koja nosi naslov "Ja sam gospođa Simić" u izvedbi ovog pozorišnog ansambla. 

Predstava puna zapleta obećava da vas navede da se zapitate koliko zaista poznajete ljude oko sebe, a i same sebe?

On je taksi vozač i živi dva života, sa dve različite žene... Međutim, kako to obično u životu biva, istina uvek izlazi na videlo... Uz pomoć najboljeg prijatelja, između dve žene i dva inspektora, Saša se bori...

Režiju potpisuje ansambl "Teatra Dionis" kao zajednički projekat. Osnivač pozorišta je Marijana Glušac koja u ovoj komediji tumači lik Jelisavete Simić. Njoj sa druge strane parira druga Simićka, Draginja Simić, koju igra Ivana Vajman Jackson. 

Srđan Pavković maestralno izvodi lik Saše Simića, a njegov sasvim sigurno nerazdvojni element je luckasti Goran Đorđević u izvedbi Milana Stojanovića. Jovana Stojanović marljivo je radila na liku inspektora Guzine..:

Pojačanje ekipi ove sezone su Ivana Efendić u ulozi inspektora Karana i Miro Čabraja u ulozi Bobija.

Predstava "Ja sam gospođa Simić" biće premijerno biti izvedena u četvrtak, 28. oktobra,  sa početkom od 20h u nekadašnjem baru Tribeca, JA Ocean view Hotel, JBR. 

Prodaja ulaznica po ceni od AED 100 biće na dan premijere već od 19h. S obzirom na to da je broj mesta ograničen, a publika zasigurno željna druženja, smeha i zabave: potrebno je rezervisati ulaznice na broj telefona 050 432 9598.

Vidimo se u ex-Tribeci da se smejemo do suza, ali i da se preispitamo kakve borbe vodimo sa sobom i koliko poznajemo ljude za koje smo mislili da ih "znamo u dušu"...

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče

Balkan branč na novoj adresi: Domaći specijaliteti u JLT-u

Fontana koja prkosi gravitaciji: Nova atrakcija u Dubaiju

Hvar izabran za najlepše ostrvo u Evropi


;