BIRO PRIČE

Novi rekord u Dubaiju: Tržni centar kao 154 fudbalska terena

Najveći šoping mol na svetu - raj za kupoholičare!

Koliko je iznosio Vaš lični vremenski rekord proveden u kupovini u "cugu"? Pet sati? Deset sati? Ili ste ušli u tržni centar zajedno sa zaposlenima i izašli kad su se oni vraćali sa posla, iz poslednje smene?

Ako Vam je šoping u krvi, Dubai će postati (ako već i nije!) grad koji ćete obožavati i koji ćete se iznova vraćati! Jer, u njemu se gradi najveći šoping mol na svetu, površine - verovali ili ne - kao 154 fudbalska terena!

"Mall of the World"  će, poput drugih šoping-molova imati prodavnice, butike, parfimerije, super-markete, hiper-markete, autlete... U okviru ovog arhitektonskog giganta biće još i tematski park, 100 hotela i 20.000 apartmana.

U trenutku dok čitate ovaj tekst, Dubai je svetski rekorder u dve kategorije kada je reč o turistima koji vole da pazare - najposećenija šoping-destinacija i najpopularnija turistička destinacija. Za četiri godine, neposredno pred Expo 2020, moći će da se podiči novim rekordom - najvećim tržnim centrom na planeti. U isto vreme, u Dubaiju će biti završeno i najveće zatvoreno skijalište na svetu - opširnije pročitajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Korak ispred svih: Emirati dobijaju Ministarstvo sreće

"Van Gogh" u Dubaiju: Rokeri slave 30. rođendan i časte! (VIDEO)

Foto-priča: Ovako će izgledati svetske metropole u novom ruhu


;