BIRO PRIČE

Nova atrakcija u gradu rekorda: Cvetni Miki Maus (VIDEO)

Omiljeni Diznijev junak u našem komšiluku

Ginisova komisija iz dana u dan ima pune ruke posla u Dubaiju! Najnovija verifikacija gigantskog topijara obavljena je u Dubai Miracle Gardenu, gde je postavljen Miki Maus visok 18 metara i težak 35 tona.

Skulptura napravljena umetničkim oblikovanjem drveća i žbunja oplemenjena je sa 100.000 belih i crvenih petunija, belih geranijuma i paperjastih žutih ljubičica. Inače, ove godine Miki Maus će napuniti 90 godina, što je bio dodatni motiv menadžmenta Miracle Gardena da se odluči za izgradnju topijara u obliku najpoznatijeg miša na svetu.

Pogledajte kako je tekla izgradnja cvetnog Mikija Mausa:

Ukoliko ste odrasli uz Diznijeve junake, a živite u Dubaiju ili nameravate da posetite ovaj grad-emirat, imamo dobre vesti: Miracle Garden potpisao je ugovor sa kompanijom “Volt Dizni” i najavio da će se najpopularnijem mišu na svetu do kraja godine pridružiti još Diznijevih junaka.

Dubai Miracle Garden radi svakog dana od nedelje do četvrtka od devet do 21 sat, a petkom i subotom od devet do 11. Cena ulaznice iznosi 45 AED za odrasle, a 35 AED za decu starosti od dve do 12 godina. Deca do dve godine ne plaćaju ulaz u ovo impresivno cvetno carstvo.

I ove godine tokom leta Dubai Miracle Garden neće biti otvoren za posetioce – sada je pravi trenutak da provedete nekoliko sati uživajući u fantastičnim cvetnim skulpturama!

Više fotografija topijara Mikija Mausa možete da pogledate u našoj galeriji – kliknite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Umorni ste od šopinga? Dubai Mall ima rešenje!

Gevora Dubai: 10 zanimljivosti o najvišem hotelu na svetu

VIDEO DANA: Volite kafu? Pravite selfije? Stiže SELFIĆINO!


;