BIRO PRIČE

Neslavni šampion: 1.000.000 AED za saobraćajne prekršaje!

Ovaj vozač iz Emirata je stvarno za Riplija!

Kazne za počinjene saobraćajne prekršaje u Emiratima su visoke, prekoračenje brzine je prekršaj zbog kog nam policija najlakše “izvuče pare iz džepa”, ali i dalje ima vozača koji očigledno ne mare za to. Policija u Ras El Hajmi kaznila je jednog od “neustrašivih” sa čak milion AED! Neslavnog šampiona u broju počinjenih prekršaja “uslikali” su radari dok je za volanom u ovom emiratu pravio niz prekršaja, uključujući i prekoračenje brzine.

Drugom “neustrašivom” vozaču uručena je “čestitka” na četiri puta manju sumu.

I jedan i drugi su, međutim, imali sreće – ne samo zato što nisu stradali, već i zato što im je policija omogućila da plate svoje kazne u pola cene.

Ukoliko ste tokom 2016. i ranije prikupili “čestitke” od saobraćajne policije Dubaija, a do sada ih niste platili, to možete da učinite do kraja godine – takođe sa popustom. Opširnije pročitajte OVDE

RTA Dubai omogućila je da plaćate račune preko kol-centra čiji je broj 800-90-90 – sve detalje pogledajte na OVOM LINKU

Vozačima u Šarži omogućeno je da kazne za počinjene saobraćajne prekršaje nastale do 18. oktobra ove godine plate u više rata ako iznos kazni premašuje 1.000 AED. Da bi ostvarili ovo pravo, iznos prve rate mora da bude 500 AED, a ostatak do kraja ove kalendarske godine. Plaćanjem kazni do kraja godine vozači u Šardži mogu da se nadaju i brisanju “crnih tačkica”.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

VIDEO DANA: Tesla taksi – budućnost pred vratima

FOTO-PRIČA: 10 zanimljivosti o Dubaiju koje niste znali

Foto dana: Evo kako se vozi vladar Dubaija šeik Muhamed


;