BIRO PRIČE

Naša Marija - dubajćanska zvijezda! (FOTO)

Nema teretane u Emiratima gdje bar jedan trener nije “naše gore list”! Ali...

Jedna trenerska zvijezda na Bliskom Istoku sija najsjajnije, iako to poriče kad je pitate. Ipak, nema laganja u 21. vijeku, kad internet sve skroji i zbroji. Vijerno je prati 13.000 ljudi na Fejsbuku i Instagramu. I taj broj stalno raste!

Hajde da srušimo mit da sve što je naše ne valja i da je tuđe uvijek bolje. Jer - nije! Marija Savić iz Beograda, koja živi i radi u Dubaiju, to dokazuje na djelu. Nju Emiraćanke prosto obožavaju, ali ona ne zna zašto je to tako. Kaže:” Jednostavno se desilo!” Možda sreća uplete prste više nego što možemo zamisliti, ali – da se ne lažemo - bez znanja nema uspjeha u Emiratima...

A ona ga sigurno ima! A ima i ogromnu energiju i ljubav prema poslu koji radi. I stalno se usavršava. Kad se sve to zbroji i doda rad od 10 do 12 sati dnevno, dobije se uspjeh!

Vjerovatno je “tajni recept” za uspjeh sa lokalkama, osim karizme, činjenica da im Marija dolazi na kućni prag. Veliki je broj žena iz visokog društva koje ne mogu sebi dopustiti da se pojave u lokalnoj teretani. Ovdje se zna gdje je kome mjesto. I onda je lični trener, koji mora pomalo biti i psiholog i nutricionista, jedino rješenje. I očito - najbolje!

Uskoro ćete imati tu čast da i vi vježbate fitness sa Marijom na našem portalu! Pratite nas, pa vam ništa neće promaći!

I pokrenite se, ljudi! Svi se ulijene na Bliskom Istoku. Radi se puno (mnogi presjede dan u kancelariji), nema trčanja za tramvajem kao nekad, nema dugih šetnji u prirodi...

Jedini lijek je vježbanje!

Ako biste radile sa Marijom, javite se na oglas za posao na našem portalu!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučujemo:

Podelite iskustvo, inspirišite druge: Dođite na Boldtalks

Moja arapska avantura: Od odmora do posla

Razgalite dušu: Uživajte uz novi hit "Invitation"!


;