BIRO PRIČE

Kud puklo da puklo - na arapskim televizijama! (VIDEO+FOTO)

Hit serija Nove TV ''Kud puklo da puklo'' do sada je prodata u više od 30 zemalja, od nedelje, 2. avgusta biće emitovana na celom arapskom govornom području (Bliski Istok i Severna Afrika).

Ljubavni trougao: Momčilo Otašević, Mislav Čavajda i Mirna Medaković

Posle serije "Ljubav u zaleđu", koja je bila veoma popularna na Bliskom Istoku, iz Hrvatske nam stiže još jedna televizijska poslastica - "Kud puklo da puklo"!

Dok je hrvatska publika u iščekivanju druge sezone popularne dramske serije koju je u proseku na Novoj TV pratilo skoro 700.000 gledalaca, prvu sezonu gledaju u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini...

Produkcija Nove TV intenzivno radi na snimanju druge sezone serije koja se već prvom sezonom okitila titulom najgledanije serije 2014. i 2015. godine u Hrvatskoj, a značajan uspeh postiže i u drugim zemljama prikazivanja.

"Kud puklo da puklo" biće emitovana kanalu Zee Alwan

Radnja je smeštena u slikovitom Oštrovcu, selu na obodu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (igra ga Momčilo Otašević) i doktorka Katarina (tumači je Mirna Medaković), koja zbog dedinog testamenta dolazi da živi u Oštrovac. Katarinin deda Đuro koji je većinu života proživeo kao samotnjak, testamentom ostavlja milion evra svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović-Volarić), ali uz uslov da godinu dana provedu u njegovoj trošnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspeju u tome, novac pripada selu.

Najbolji prijatelji: Milan Štrljić i Miodrag Krivokapić


Kako je selo na ivici propasti, ovaj novac bi mogao da znači spas. Zato će selo, barem ispočetka, raditi sve kako bi Đurine unuke „isteralo“ i dobilo taj milion. Na čelu mesnog odbora je Damirov otac Mile (Milan Štrljić), dok njegov ljutiti protivnik Sveto (Žarko Radić) radi sve kako bi zaseo na njegovu poziciju. U odboru su još i konzervativna učiteljica Barbara (Ecija Ojdanić), sveštenik Mirko (Ivan Herceg), Milin najbolji prijatelj Stipe (Miodrag Krivokapić) i Ane (Barbara Vicković), vlasnica lokalne krčme. Svako od njih, osim sveštenika, vidi nekakav svoj interes u „teranju“ Đurinih unuka iz sela, ali to ne smeju da rade očigledno i javno.

Đurini unuci tako moraju da se bore i sa selom i sa svakodnevnim egzistencijalnim nedaćama – u Đurinoj kući nema ni struje ni vode, pa je njihov boravak u selu bitka za preživljavanje u uslovima na koje kao gradska deca nisu navikli.

Roditelji potencijalnih milionera: Sanja Vejnović i Željko Pervan

Da situacija bude još teža, u borbi za Đurino milionče nisu jedinstveni. Tomislav, pod velikim uticajem  majke Milice (Sanja Vejnović), radi sve kako bi Krešu i Katarinu eliminisao kao potencijalne naslednike i sav novac zadržao za sebe. Damir se zaljubljuje u Katarinu, i pokušava na sve načine da joj život u mestu bude što lakši. Zato dolazi u sukob i s ocem i s ostalim meštanima, a posebno s Aninom kćerkom Snežanom (Jagoda Kumrić) koja je zaljubljena u njega i želi da Katarina ode.

I Katarina će uskoro početi da oseća nešto prema Damiru,ali će se suzdržavati zbog verenika Denisa (Mislav Čavajda) koji je u Zagrebu, pa će njeno ponašanje Damira prilično zbunjivati. Uz sve te prepreke, između nje i Damira postoje i na prvi pogled nepremostive razlike u karakterima. On je pomalo konzervativni lokalni galeb koji misli da zna „šta ženi treba i gde joj je mesto“, dok je Katarina emancipovana i snažna ličnost, tvrdoglava na deda Đuru...

Pogledajte kako izgledaju tizeri za seriju "Kud puklo da puklo" na arapskom jeziku:

Serija će biti emitovana na kanalu Zee Alwan:

BIRO

Foto: Nova TV

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Iz Beograda u svet: Kako sam se navukao na privatni biznis

Zakon je isti za sve: Bahati vozači ostaju bez vozila

Rođeni ste u Jugoslaviji? Ovo će vas ganuti do suza...


;