BIRO PRIČE

Fantastične slike srpskog umetnika na izložbi u Dohi (FOTO)

Dela akademskog slikara Jovana Vulića iz Novog Sada izložena su u prestižnoj galeriji u prestonici Katara

U galeriji „Artfix“ u „Laguna molu“ u Dohi, jednoj u lancu čuvene francuske galerije „Carre d’artistes“, ovog leta možete da uživate u delima akademskog slikara Jovana Vulića.

Platna umetnika rodom iz Novog Sada izložena su u prestonici Katara početkom ovog meseca i biće dostupna u „Artfix“ galeriji do kraja septembra, a onda „putuju“ na Floridu.

  

  

Prestižna galerija uvrstila je u izložbu 25 Vulićevih slika manjih formata. Sve su nastale početkom ove godine u Rimu, gde naš slikar živi i radi od 1970, kada je u Večnom gradu završio akademske studije. Izložba u galeriji „Artfix“ je Vulićevo prvo predstavljanje u Kataru; ali, ako je suditi po impresijama koje njegova dela ostavljaju već na prvi pogled, verujemo da će i u godinama koje dolaze naš slikar često gostovati na Bliskom istoku.

Izložba je prodajnog karaktera, a galerija u kojoj možete pogledati radove poznata je po tome što izlaže umetnička dela koja po ceni mogu svima da budu dostupna.

  

  

Redakcija Našeg Biroa poziva sve članove ex-yu zajednice koji žive i rade u Dohi da posete „Artfix“ galeriju i uživaju u postavci čiji je autor umetnik sa naših prostora.

  

  

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Lično iskustvo: Nostalgija u pustinjskoj oazi (FOTO)

Priče iz pustinje: Vinorel umetnice iz Srbije očarao šeike

Top 10 novih mega-projekata u Emiratima: Od peska do Ginisa


;