BIRO PRIČE

Etihad: Jeftinije avio-karte preko aplikacije za mobilni

Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata predstavila je mobilnu aplikaciju za ajfon.

Ukoliko naručite avio-kartu "Etihad ervejza" preko mobilne aplikacije, moći ćete da ostvarite pravo na popust prilikom rezervacije karata ili da dobijete nagradne milje.

Popust na karte iznosi 10 odsto, dok će članovi programa lojalnosti "Etihad gest" dobiti 250 bonus milja za sve rezervacije koje obave putem nove aplikacije za mobilne uređaje do 30. maja 2016. godine.

Ukoliko posetite štand "Etihad ervejza" na sajmu Arabian travel market, koji se održava od 25. do 28. aprila u Dubaiju, imaćete priliku da isprobate karakteristike i funkcionalnost aplikacije. Aplikacija sadrži i mape rasporeda sedišta u avionu u visokoj rezoluciji, pružajući putnicima detaljan pregled rasporeda u kabini i izabranog sedišta. Takođe, pomoću ove aplikacije možete da se prijavite za let putem mobilnog telefona tako što će skenirati stranicu svog pasoša, kao i da platite svoju kartu tako što ćete skenirati kreditnu karticu. Jednostavan proces rezervacije gostima omogućava da uporede veći broj tarifnih opcija i mogućnosti za promenu klase

Novu "Etihad ervejz" aplikaciju za ajfon možete da preuzmete sa Ap stora.

BIRO/Blic


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Povratak u prošlost: Ovako je Dubai izgledao pre 30 godina (VIDEO)

Beograd na vodi: Niče najviša zgrada na Balkanu (FOTO+VIDEO)

Stiže nam produženi vikend


;