BIRO PRIČE

Dubai: Interaktivni ekrani sa zabavnim sadržajem u taksijima

Trenutno, 250 vozila RTA-ovog voznog parka ima potpuno interaktivne tablete sa ekranom od 10 inča koji pružaju putnicima zanimljiv sadržaj dok su u tranzitu

Novi sistem za zabavu koji se ugrađuje u taksije u Dubaiju je postavljen tako da ponudi putnicima izbor visokokvalitetnih funkcija za životni stil, vesti, zabavu i e-trgovinu u pokretu. 

Uz partnerstvo sa Binari-jem, Hala i zajedničko ulaganje između Uprave za puteve i transport Dubaija (RTA) i Karima, počelo je opremanje grupe taksija sa prvim Onboard Entertainment Sistems (OES).

Trenutno, 250 vozila RTA-ovog voznog parka ima potpuno interaktivne tablete sa ekranom od 10 inča koji pružaju putnicima zanimljiv sadržaj dok su u tranzitu. Uskoro će sva vozila imati Binarni OES.

- Nova inicijativa je konfigurisana da odvede korisnike taksija na integrisano putovanje po našem modernom gradu i da istražuje narativ njegove obogaćene kulture - rekao je Ahmed Bahrozjan, izvršni direktor Agencije za javni saobraćaj, RTA.

- Pošto ostajemo posvećeni tehnološkom unapređenju načina na koji se ljudi kreću u gradu, imamo za cilj da obogatimo putovanje svakog putnika, čineći ga još zgodnijim i prijatnijim. 

Naše partnerstvo sa Binari-jem prati nameru digitalizacije Dubaija i omogućava nam da stvaramo vrednost za građane i turiste dok su u tranzitu, prikazujući skrivene kulturne dragulje i mesta u gradu, najnovije vesti, interaktivne igre i nekoliko zanimljivih segmenata - rekao je Basil Hovakemian, izvršni direktor Hala.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Burdž Kalifa napunila 12 godina: Čime i dalje fascinira svet

Muralom šeika Bin Zajeda oboren svetski rekord

VELIKI ARAPSKI UM: U Dubaiju osnovan fond od 100 miliona AED

;