BIRO PRIČE

Dobra tradicija: Dođite na treće BALKAN NETWORKING VEČE

Jedinstvena prilika da napravite dobre kontakte i uspostavite odličnu saradnju!

Svakog prvog četvrtka u mesecu, u Pure Sky lounge u Hilton The Walk hotelu na JBR, ex-Yu zajednica organizuje fantastičan skup – Balkan networking. Tako će biti i ovog četvrtka, 5. oktobra od 20 sati – dođite da se povežete sa članovima naše zajednice koji žive i rade u Emiratima, da razmenite kontakte, popričate u prijatnoj atmosferi, predstavite svoj biznis, saznate gde ko radi, kako ko vama može da pomogne i kako vi kome možete da pomognete. Prethodna okupljanja već su dala sjajne rezultate, što je organizatoru dalo “vetar u leđa” da nastavi sa ovom dobrom tradicijom i svaki put uvede poneki novitet i lepo iznenađenje  :)

Tradicionalno već, sve što je potrebno da ponesete su vizit-karte i dobro raspoloženje :) Besplatan parking je obezbeđen.

Marko Mitrović, organizator skupa, najavio je za Naš Biro da će ovog četvrtka gosti Balkan networkinga moći da se upoznaju sa poslovanjem kompanije “Byrne Equipment Rental LLC”.

- Svi koji žele da predstave svoj biznis mogu da se jave do prvog u mesecu na mejl marko@volleyballacademy.ae, i da tako obezbede prezentaciju svoje kompanije na Balkan networkingu – podseća Mitrović.

Redakcija Našeg Biroa, koja će takođe imati prezentaciju na Balkan networkingu, poziva sve ljude iz ex-Yu koji žive kako u Emiratima, tako i u svim drugim zemljama Bliskog Istoka da dođu u Dubai i učestvuju u stvaranju nove poslovne mreže u ovom delu sveta.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Život u UAE: Nove cene goriva, energetskih pića i cigareta

Električna svirka WESSELE MASHINE na novoj lokaciji! (VIDEO)

Srbi u Emiratima: Naši ljudi, naše priče - VIDEO (4. deo)


;