OGLASI

NE PROPUSTITE: Zaposlite se u avio-kompaniji Etihad

Etihad je najavio dva kastinga za zaposlenje u Abu Dabiju i jedan u Beogradu

   

Kompanija Etihad će 6. i 20. aprila u Abu Dabiju regrutovati nove kandidate.

Tokom ova dva dana tražiće food and beverage menadžere i in-flight šefovе kuhinje.

Sa ovim poslom dobijate platu bez poreza, besplatan smeštaj u deljenom potpuno nameštenom stanu i obezbeđen prevoz od kuće do posla. Takođe tu su i neograničena personalna putovanja po specijalnim cenama, kao i privatno zdravstveno osiguranje, životno osiguranje i osiguranje od nesreća. Godišnji odmor je 30 dana.

Etihad za nove radnike na navedenim pozicijama predviđa i popuste u restoranima, prodavnicama, hotelima i rekreativnim centrima širom Emirata, kao i u celom regionu. Dodatne beneficije su: besplatan pristup Etihadovim bazenima, wellnes centrima i teretanama, kao i niže cene usluga masaže, frizera i tretmana u salonima lepote.

Idealan kandidat bi trebalo da bude kvalifikovan šef sa iskustvom u hotelima sa četiri ili pet zvezdica, da govori tečno engleski i da ispuni određene kriterijume kompanije po pitanju fizičkog izgleda.

Da biste postali F&B menadžer, trebalo bi da ispunite određene kriterijume koje avio-kompanija zahteva. Neophodno je minimalno 12 meseci iskustva na vodećoj poziciji - kapetan, tim lider, supervizor u hotelima sa četiri ili pet zvezdica, restoranima, na kruzerima ili da ste diplomirali u ovoj struci, a da ste praksu imali u hotelima sa četiri i više zvezdica. Obavezno je poznavanje propisa i standarda u bezbednosti hrane. Neophodno je da kandidat tečno govori engleski i da ispunjava određene fizičke kriterijume koje ova kompanija propisuje.

Više o ovim pozicijama pogledajte na: food and beverage menadžer i in-flight šef kuhinje.

Takođe, je otvoren konkurs za cabin crew. U Beogradu će regrutacija biti održana 13. aprila u "Crowne Plaza", Vladimira Popovića 10, Belgrade 11070 u vremenu od 13 do 18 časova. Aplicirajte na zvaničnom sajtu, kliknite OVDE.

Ostale datume regrutacije u drugim mestima možete pogledati OVDE.

Ostale oglase za poslove možete pogledati OVDE.

BIRO


NAPOMENA: 

Portal Naš Biro ni na koji način nije uključen u dogovor između poslodavaca i radnika. Oglasi na našem portalu isključivo su informativnog karaktera.;