FREELANCE

PSIHOTERAPEUTI

Lista psihoterapeuta koje možete da kontaktirate preko Skajpa

1. Vesna Vukša

SERTIFIKOVANI GEŠTALT PSIHOTERAPEUT

Pružanje psihološke podrške klijentima u sagledavanju i prevazilaženju različitih tegoba i simptoma (prilagođavanje promeni, pitanja identiteta, usamljenost, nedostatak samopouzdanja i podrške, depresija, anksioznost, gubitak, tugovanje, strah, ljutnja, psihosomatski simptomi, porodični i partnerski odnosi, ljubav, intimnost...)

Vrste usluga: individualna terapija, grupna terapija, partnerska terapija

Kontakt. SKYPE SEANSE (vesna.vuksa1)

Email: vesna.vuksa@yahoo.com

Jezici: srpski/engleski

Licence: Evropski sertifikat za geštalt terapiju (EAGT), Nacionalni sertifikat za psihoterapiju (SDPS)

http://rs.linkedin.com/in/vesnavuksa

http://facebook.com/vesna.vuksa


2. Lidija Grujić

KOUČ

Oblast delovanja: Razvoj ličnosti. Autor je holističkog pristupa u coachingu koji koristi u radu sa klijentima. Radi sa pojedincima I kompanijama koristeći holistički pristup coachinga.
Osnivač je  škole ljubavi “ Find me”. Učestvovala je u kreiranju i prezentaciji mnogih srpskih brendova.   

Kontakti

Skype: lidija.lifecoach

Mail: lidija.grujic5@gmail.com

Tel: 00381-60-5000-933

www.lifecoach.in.rs

www.findme.rs


3. Aleksandra Anđelić

INTERNACIONALNI MASTER COACH I NLP TRENER

Obrazovanje iz oblasti NLP-a vodeće svetske metodologije za rast i razvoj ličnosti sticala je u Beogradu i Brazilu, od najpriznatijih stručnjaka, širom svijeta.

Kroz individualni rad podržava pojedince u ličnom i profesionalnom rastu i razvoju i na taj način doprinosi efikasnom upravljanju, poboljšanju komunikacije, motivaciji. Na osnovu obrazovanja i iskustva u prodaji, marketingu, koucingu, inhous treninzima, bavi se organizacijom i ličnim razvojem pojedinca, edukacijama iz oblasti prodaje, komunikacije, postavljanjem ciljeva, motivacijom, uvjerenjima, upravljanjem  promjenama, samopouzdanjem, rešavanjem stresnih situacija, prevazilaženjem straha.

Kontakti

Skype: a.andjelic84

Email: aleksandra.andjelic@yahoo.com


4. Jasmina Đukić

Diplomirani psiholog, trener, savjetnik u geštalt psihoterapiji i kouč

Pošaljite email sa ličnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, mjesto življenja i SKYPE username) i kratkim opisom problema, na email adresu gestaltzona@gmail.com ili preko kontakt-forme na sajtu - kliknite OVDE


5. Uglješa Atanacković

Licencirani life, business & sport performance coach pruža mogućnost klijentima da efikasno reše izazove i probleme sa kojima se svakodnevno susreću. Pomažemo da lakše i jednostavnije donesete odluke, ostvarite svoje profesionalne i lične ciljeve, smanjite nivo stresa, uspešno razrešite konflikte, efikasno upravljate emocijama, zamenite stare navike novima.
Vrste usluga: individualni coaching, timski coaching, trening, HR konsalting

Licence: NLP Master Practitoner, International Association for NLP Coach, European Coaching Association Wingwave Coach, Besser- Siegmun Institute Hipnoterapeut, International Hypnosis Association

Skype: ugljesaa

Telefon: +381(0)60-394-3286

E-mail: ugljesa@road.rs 

Webwww.road.rs/coaching

;