VIDEO BIRO

Srbi u Emiratima: Naši ljudi, naše priče – VIDEO (1. deo)

Rizik se isplati!

Aleksandra Grbić-Hrustić, Anita Herceg, Vanja Zrnić, Gorica Ristić, Bojan Stojić i Sima Spasevski napravili su krupnu životnu promenu – preselili su se iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate. Poslove su dobili ili preko regrutera ili na licu mesta, po dolasku u pustinju.

Obrazovani, vredni, puni entuzijazma i želje da se dokažu na novom podneblju, za kratko vreme prilagodili su se drugačijem načinu života. Njihov „vetar u leđa“ bile su mogućnosti da se usavršavaju i napreduju u skladu sa svojim znanjem i da steknu nova iskustva; dobar standard se, naravno, podrazumeva...

Ispisujući novo poglavlje ličnog uspeha van domovine, sagovornici Našeg Biroa otkrili su koliko im nedostaje pređašnji stil života. Svako od njih lek za nostalgiju ima u svom mobilnom telefonu – aplikacije GO4YU Calling preko koje po ekstra povoljnim cenama razgovaraju sa porodicom i prijateljima koji su ostali u Srbiji i GO4TV zahvaljujući kojoj prate najpopularnije ex-Yu TV kanale – kao da su kod kuće!

Ukoliko i vi živite u inostranstvu, a uželeli ste se kultnih domaćih filmova i serija, sportskih i muzičkih sadržaja, dečjeg programa i informativnih emisija, do leka za nostalgiju deli vas samo jedan klik - OVDE preuzmite aplikaciju za Android, a na OVOM LINKU preuzmite aplikaciju GO4TV sa iTunes App store-a.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Život na ispitu: Odlazak (ni)je rešenje

FOTO-PRIČA: Godina Zajeda u znak sećanja na voljenog vladara

Spremite maramice: Ovako izgledaju odlasci iz domovine