VIDEO BIRO

Na kafi sa Nemanjom Lukovićem: Gastro čarolije među oblacima

Posao o kom svaki kuvar mašta!

Nemanja Luković radi kao profesionalni kuvar u „Etihadu“. Pored toga što radi kreativan posao koji obožava, pripremajući hranu „među oblacima“ za elitu koja leti prvom klasom, Nemanja je video gotovo svaki kutak sveta. London, Pariz, Tokio, Njujork, Melburn..., samo su neke od destinacija koje je posetio, a ujedno imao i priliku da prisustvuje najznačajnijim gastronomskim takmičenjima na svakoj tački planete.

Kao svaki mlad i ambiciozan čovek, Nemanja namerava da u godinama koje dolaze nastavi da usavršava znanje van Srbije. Ali - domovinu ne zaboravlja! Na dugim interkontinentalnim letovima preko aplikacije GO4TV rado gleda Lepog Brku i raduje se uspesima naših košarkaša o čijim sportskim bravurama izveštava legendarni Slobodan Šarenac.

Ukoliko i vi živite van prostora ex-Yu, a uželeli ste se domaćeg TV sadržaja, preuzmite GO4TV aplikaciju i pratite više od 130 filmskih, sportskih, muzičkih, dečjih i informativnih kanala sa prostora bivše Jugoslavije. Ako koristite Android kliknite OVDE, a za preuzimanje aplikacije sa iTunes App store-a kliknite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Iglo na PLAŽI?! U ovom gradu je SVE moguće! (FOTO)

Zvanično: Abu Dabi – pustinjski raj za odličan život

FOTO-PRIČA: 10 zanimljivosti o Dubaiju koje niste znali