VIDEO BIRO

Na kafi sa Bobanom Gajićem: Dva zanata za dobar život

Poslovi koji otvaraju sva vrata – svuda u svetu!

Ma gde da odu, ljudima iz ex-Yu uvek nedostaju porodica, prijatelji, provodi na koje su navikli u domovini i domaća hrana. Ali, kada ste po struci i pekar i kuvar, kao Boban Gajić, poslednja stavka ne predstavlja problem, već „čarobnu lozinku“ za posao bilo gde u svetu. Jer, naša kuhinja je i te kako popularna i tražena, a ljudi iz Srbije ima na svakoj tački zemaljske kugle.

Boban je dobar deo života proveo van rodnog Beograda. U Emirate je došao na poziv prijatelja i vrlo brzo potvrdio poziciju jednog od omiljenih kuvara i pekara u ovom delu Bliskog Istoka. Istina, trebalo mu je vremena da se privikne na drugačiju klimu i mentalitet, ali je zahvaljujući dobrom poslu i pozitivnoj reakciji na njegovo gastronomsko umeće lakše prevazišao razlike koje su ga sačekale.

Protiv nostalgije se izborio u prvim godinama života u inostranstvu, ali se i dalje s radošću seća vremena kada je sa društvom ispijao kafe u srcu Beograda, komentarišući sportske rezultate. Danas, zahvaljujući aplikaciji GO4TV, Boban je u svakom trenutku informisan o svim sportskim dešavanjima u Srbiji i regionu, kao da je kod kuće.

GO4TV u ponudi ima više od stotinu najpopularnijih sportskih, zabavnih, dečijih, filmskih, muzičkih i informativnih ex-yu TV kanala – za preuzimanje aplikacije sa Google Play-a kliknite OVDE, a za preuzimanje aplikacije sa iTunes App store-a kliknite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Top 10 prednosti i mana života u Srbiji i u Emiratima (FOTO)

Leto u pustinji: Snimak koji ćete pamtiti dok ste živi!

FOTO-PRIČA: 10 zanimljivosti o Dubaiju koje niste znali