VIDEO BIRO

Moja priča–Aleksandra Grbić Hrustić: Nastavnica u pustinji

Gradić Ras el Hajma u istoimenom emiratu idealan je za odmor, ali i za život

Kada je dobila prvi poziv da radi na Bliskom Istoku, slikarka i nastavnica muzike Aleksandra Grbić Hrustić iz Novog Sada nije ni slutila da će za samo tri meseca promeniti dva emirata i dve škole. Posle Abu Dabija preselila se u Ras el Hajmu, i zahvaljujući velikom znanju, kreativnosti i posvećenosti poslu imenovana je za šefa umetničkog odseka u internacionalnoj školi.

U emiratu koji je ljubiteljima putovanja poznat po prelepim plažama i luksuznim hotelima, Aleksandra i njen suprug uživaju kako u poslu, tako i u druženju sa prijateljima iz ex-Yu. Iz domovine im nedostaju kumovi, staro društvo i ukusna hrana koje, kaže Aleksandra, u pustinji manjka. Kontakt sa najdražima iz Srbije familija Grbić Hrustić održava preko aplikacije GO4YU Calling koja omogućava kristalno čistu vezu i povoljne cene razgovora i poruka.

Ako i vi živite u Aziji, Africi, Australiji, Severnoj ili Južnoj Americi, preuzmite aplikaciju i ostanite u kontaktu sa porodicom i prijateljima koji žive u Srbiji. Više informacija o GO4YU Calling pogledajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Život u Emiratima - "za" i "protiv": Zašto su nam priče toliko različite?

Ovako vas vide stranci: 10 hit rečenica koje će vas “kupiti” za sva vremena!

VIDEO DANA: Šeik Muhamed – bezbednost na prvom mestu