SPORT

Slaven bukvalno ućutkao Gospodina Posebnog (VIDEO)

Menadžer Čelsija posle poraza od Bilićevog tima odbio da daje izjave.

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić održao je fudbalsku lekciju jednom od najboljih trenera današnjice, Žozeu Murinju.

Nekadašnji selektor "vatrenih" je sa svojim Vest Hemom savladao Portugalčev Čelsi sa 2:1 (1:0), a popularnom Gospodinu Posebnom ovaj poraz je veoma tepko pao. Toliko, da Murinjo posle meča nije želeo ni reč da progovori, pa su mediji ostali uskraćeni za njegovu izjavu.

- Mogu da razumem Mourinja, jer iz njegove perspektive naravno, u posljednje vrieme mnoge sudijske odluke bile su protiv Čelsija. Ipak, što se tiče sudijskih odluka u ovom susretu, mislim da nije bilo grešaka. Ponosan sam na moje momke, zasluženo su pobedili zvanične šampione, ali pobede kod kuće su obaveza - rekao je hrvatski stručnjak.

Inače, što se samog susreta tiče, golove za Vest Hem postigli su Mauro Zarate u 17. i Endi Kerol u 79. minutu, dok je pogodak ya "pčavce dao Geri Kejhil u 56. minutu meča. Treba istaći da su gosti sa "Stamford bridža" u finišu orvog poluvremena ostali sa igračem manje, pošto je srpski internacionalac Nemanja Matić zaradio drugi žuti, a samim tim i crveni karton. 

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče

Hezonja postao SuperMario (VIDEO)

Kapiten Zvezde na nosilima iznet sa parketa (VIDEO)

FOTO-PRIČA: Crteži dečaka iz Beograda koji su osvojili svet

;