SPORT

Selektor svetskih prvaka Atinu zamenio Kanarima

Veljko Paunović, koji je bio već viđen na klupi Panatinaikosa, preuzima Tenerife.

Nezadovoljna rezultatima u tekućoj sezoni, uprava Panatinaikosa je odlučila da promeni trenera i umesto dosadašnjeg šefa stručnog štaba, Janisa Anastazijua, želela je da angažuje srpskog stručnjaka Veljka Paunovića.

Najveća preporuka za mladog trenera svakako je bila titula svetskog prvaka koju je letos na Novom Zelandu osvojio sa reprezentacijom Srbije do 20 godina, međutim, prema informacijama iz Grčke, on se u sredu nije pojavio na pregovorima u Atini.

Prema izvorima iz Španije, Veljko je promenio kurs i najverovatnije će trenersku karijeru nastaviti u Španiji. Naime, nekadašnji član španske elite Tenerife, u kojoj je Paunović u sezoni 2002/03 ostavio sjajan trag (18 golova na 28 utakmica), zainteresovan je za njegove usluge. Timu sa Kanarskih ostrva ove sezone ne cvetaju ruže, pošto se nalaze u zoni ispadanja u drugoj ligi. Baš zbog toga otpušten je trener Raul Anje, a prema pisanju španskih medija, njegov naslednik će biti baš Paunović.

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Emirati: Proslava Dana zastave (VIDEO)

Najbolji strelac planete posetio Beograd

Lebron postao Princ u Noći veštica (VIDEO)

;