SPORT

Ovacije: Srbija dočekala zlatne košarkašice (VIDEO)

Posle istorijske pobede na Eurobasketu, članice ženske košarkaške reprezentacije pozdravile okupljene ispred Skupštine grada.

                    

Kraljice, heroine, lavice... Članice ženske košarkaške reprezentacije Srbije, koje su u nedelju postale šampionke Evrope, pozdravile su nekoliko hiljada navijača sa balkona Skupštine grada Beograda.

                   

                    

                      

"Ja ne volim da pričam. Ali sam najponosniji kapiten na svetu. Ana kaže, najbolji. Hvala što ste nam bili vetar u leđa, hajde da otpevamo pesmu po kojoj smo poznate. Ko zna neka peva, ko ne zna, neka nauči do Igara u Riju", rekla je Milica i zapevala: "Dobar dan, dobri dobri ljudi"

                      

                       

"Dobro veče, moj Beograde! Dobro veče, moja lepa Srbijo! Imam samo jednu želju! Da Bog čuva ove devojke, vas i vaše porodice i da se što pre vidimo opet na istom mestu", rekla je selektorka Marina Maljković. 

          

Da podsetimo devojke iz tima Marine Maljković postigle su istorijski uspeh na Eurobasketu i donele Srbiji prvu zlatnu medalju u ovoj kategoriji. Time su obezbedile direktnu ulaznicu za olimpijske igre u Rio de Žaneiro. - opširnije pročitajte OVDE

                   

                   

A. Tanasković/kurir

                        


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku. 

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče:

Rođeni ste u Jugoslaviji? Ovo će vas ganuti do suza (FOTO)

NAŠ BIRO VAM MENJA ŽIVOT: UVEK IMA NADE!

Ovo je najpopularnija reklama na "Jutjubu"!

;