SPORT

Nole dominira na turniru u Kataru (VIDEO)

Na prvom ovogodišnjem turniru u Dohi najbolji srpski teniser niže pobedu za pobedom

Novak Đoković pobedio je danas Radeka Štepaneka u dva seta (6:3, 6:3) i plasirao se u polufinale ATP takmičenja u Dohi. U četvrtfinalnom meču koji je trajao 91 minut Đoković je ubeležio 13. pobedu nad istim rivalom i spremno dočekuje Fernanda Verdaska u polufinalu.

Ukoliko i Španac bude bio lošiji od našeg asa, očekuje nas uzbudljivo finale Đoković - Marej, s tim što Britanca očekuje zadatak da pobedi  Almagra, a potom i rivala u polufinalu - Berdiha ili Congu.

- Teško je igrati tenis u ovako vetrovitim uslovima, nije to nikada lako igračima, ali isto nam je bilo obojici - rekao je Nole po završetku meča sa Štepanekom. - Nadam se da su svi koji su gledali naš meč uživali, bilo je veoma hladno i hvala svima koji su došli na tribine da nas prate.

Na pitanje o čemu je razgovarao sa suparnikom posle meča,  Đoković je uz osmeh rekao:

- To je velika tajna! On je stvarno jedan od igrača koji zaslužuje poštovanje. Evo, igraće sad opet, za pola sata, u dublu, svaka mu čast. Radek je sjajan momak, dugo je na Turu i sa pravom je toliko cenjen. Što se mene tiče, vrlo sam zadovoljan. Počeo sam sezonu na pravi način, nadam se da ću i nastaviti tako. Vidimo se već sutra!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Šapčanin u Dubaiju - lični trener Dijega Maradone (FOTO)

Lično iskustvo: Emirati - moja druga kuća (VIDEO)

Marko Topić: Moj život u Kataru (FOTO)

;