SPORT

Legende Junajteda usrećile beskućnike (VIDEO)

Rajan Gigs i Gari Nevil svoj hotel tokom zime ustupili ljudima bez krova nad glavom.

Nekadašnji saigrači iz Mančester junajteda, a sada poslovni partneri koji su ortački kupili zgradu u centru grada u kojem su izgradili blistave karijere, Rajan Gigs i Gari Nevil, pokazali su da imaju plemenitu dušu.

Njih dvojica su tu zgradu, vrednu skoro dva miliona evra, a koju žele da pretvore u luksuzan hotel, odlučili da u toku zimskih meseci, besplatno ustupe beskućnicima.

Na ovaj humani gest dvojicu bivših fudbalera podstakla je nevladina humanitarna organizacija "Mančester Endžels", koja se inače bavi problemom beskućnika. Gari Nevil je posle njihove posete hotelu rekao da nema ništa protiv da ugrpženi ljudi ostanu u objektu tokom zime, pod uslovom da ne naprave "veću štetu", a sa njim se složio i suvlasnik objekta Rajan Gigs.

Nevil je izjavio da je već platio izvođačima radova da, za nesrećne ljude, koji će tu odsesti ove zime, srede kupatila, a uz to će im biti i obezbeđen bar po jedan obrok dnevno.

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče 

Ronaldinjo posle Dubaija činio čuda u Maroku (VIDEO)

Mali Svet: Pokloni knjigu – pomozi nezbrinutom mališanu!

Zvezda raskida sa Bejbi Šekom

;