SPORT

Juventus slavi Mandžukića (VIDEO)

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić jedan je od najzaslužnijih što je njegov Juventus u prvom kolu Lige šampiona na gostovanju na "Itihadu " savladao Mančester siti sa 2:1 (0:0).

Novi napadač Juvea koji je ovog leta stigao iz madridskog Atletika već je počeo da isplaćuje investiciju "stare dame", s obzirom na to da je u 71. minutu, posle sjajnog centaršuta Pogbe uspeo da zatrese mrežu domaćih. Siti je devet minuta prvi stigao do vođstva zahvaljujući autogolu Kjelinija.

Trener Juventusa Masimo Alegri očigledno je bio zadovoljan i bodom, pa je u 78. minutu Mandžukića zamenio Argentincem Dibalom, ali očigledno su fudbaleri italijanskog šampiona mislili drugačije, pa je konačan trijumf "bjankonerima" doneo je Alvaro Morata devet minuta pre kraja susreta. 

U poraženoj ekipi svih 90 minuta odigrao je zamenik kapitena srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov, ali ni on nije mogao da spasi "građane" poraza.

Najveće iznenađenje prvog dana Lige šampiona ipak je pobeda PSV-a nad Mančester junajtedom od 2:1 (1:1). Englezi su preko Depaja, momka koji je baš ovog leta iz Ajndhovena stigao na "Old Traford", poveli već u uvodnim minutama susreta, ali su "filipsovci", najpre izjednačili u poslednjim trenucima prvog dela preko Morena, da bi im konačan trijumf u 57. minutu doneo Lusijano Narsing.

Junak prvog dana Lige šampiona svakako je bio Kristijano Ronaldo koji je postigao tri gola (dva iz penala) u pobedi njegovog Reala nad Šahtjorom 4:0 (1:0).

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku. NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Katar - život u raskoši: Iskustvo batlera iz Srbije

Flydubai akcija: Letovi iz Beograda po promo ceni

Obavezno pročitajte: Posao iz snova - cabin crew

;