SPORT

Filip ukrotio "vučicu" (VIDEO)

Senzacija u Minsku, Bate pobedio Romu.

Prvo veče drugog kola Lige šampiona obilovalo je senzacijama, a jednu od najvećih načinili su fudbaleri beloruskog prvaka Bate Borisova koji su na svom terenu pobedili Romu sa 3:2 (3:0).

Junak ovog susreta bio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Filip Mladenović koji je sa dva pogotka, u 12. i 30. minutu praktično overio pobedu beloruskog šampiona, pošto je prvi gol postigao kapiten Staševič već u 8. minutu susreta. Za Bate je nastupio i drugi srpski internacionalac Nemanja Milunović, baš kao i reprezentativac Crne Gore Nemanja Nikolić, koji je asistirao kod prvog gola Mladenovića. Ipak, u drugom poluvremenu umalo se nije desio preokret, Najpre je Žervinjo u 66. minutu smanjio vođstvo domaćih da bi Torosidis u 82. doveo "vučicu" na samo gol zaostatka.

Sumrak favorita desio se i u Portu gde je Čelsi doživeo poraz od 2:1, baš kao i u Londonu, gde je Olimpijakos savladao Arsenal sa 3:2. 

Na drugoj strani, Dinamo iz Zagreba ovog puta nije uspeo da ponovi igru iz prvog kola kada je na "Maksimiru" savladao Arsenal, pošto je u Minhenu doživeo težak poraz od Bajerna sa 5:0 (4:0).

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Video dana: Dejvid Bekam u Dubaiju!

Mubadala svetski kup: Stižu Nadal i Raonić 

Saveti eksperta: Kako da sprečite povrede u sportu

;