PODCAST

Vodič: Kako da započnete sopstveni podcast za 500 dinara!

Otisnite se u novu avanturu :)

Najveća nagradna igra u istoriji podcasta Naš Biro produžena je do 8. jula :) Napišite nam nešto na temu “Moja gastarbajterska priča” i osvojite jedinstvene nagrade! Pošaljite vašu gastarbajtersku priču na mail nasbiro@gmail.com ili nam pošaljite priču preko naše Facebook stranice  - kliknite OVDE

Voditelji podcasta Naš Biro Ivan Zeljković i Marko Joka odavno nisu pominjali mecene na Patreonu. Sada jesu, a nije izostala ni zahvalnost na podršci koju im redovno pružaju verni slušaoci iz svih krajeva sveta :)

Ujedno, Zeka i Joka rešili su veliku misteriju - kako je Ana od milja zvana Kojica, saradnica Našeg Biroa od početka rada portala (pogledajte njene recepte za sirovu hranu OVDE) i jedna od najlepših Beograđanki otišla iz Emirata u USA i kako se tamo snašla. Otkrili su, takođe, i da li Anina priča (za sada) ima srećan kraj (ili sredinu)… Kojicino iskustvo pokazuje da stvarno nije loše da u nekom trenutku „prelomite“ i krenete u nepoznato, ali da nikako ne smete da se oslonite samo na puku sreću, već na sopstvene resurse – rad i znanje... A onda vas ni sreća neće zaobići :)

Takođe, u najnovijoj epizodi podcasta Naš Biro Zeka i Joka otkrili su najbolje čuvane tajne podcast neba - kako da započnete sopstveni podcast, takoreći bez budžeta!?

Svi koji žele da podrže naše voditelje preko Patreona mogu da kliknu OVDE

Da biste pratili podcast preko mobilnih telefona, preuzmite aplikaciju sa App Store-a – kliknite OVDE

Ako koristite Android, skinite aplikaciju klikom na OVAJ LINK

Prethodne epizode Podcasta Naš Biro možete da preslušate OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Lično iskustvo: Nostalgija u pustinjskoj oazi (FOTO)

Sportista iz Srbije – trener američkog nacionalnog tima!

VIDEO DANA: Sve lepote Crne Gore stale su u 60 sekundi


;