PODCAST

​KOLIKO SE DUBAI PROMENIO ZA 25 GODINA: Novo lice metropolisa

Marko Joka i Ivan Zeljković u 56. epizodi podcasta Naš BIRO evociraju uspomene iz vremena kad su došli u najpoznatiji emirat

Kad je Naš BIRO pokrenut davnog 13. februara 2015. godine, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) bilo je desetak hiljada ljudi sa prostora bivše Jugoslavije. Danas je ta brojka (verovatno) utrostručena, a Marko Joka, koautor i deo voditeljskog dvojca podcasta Naš BIRO bio je jedan od prvih gastarbajtera koji je došao u pustinju.

Kako je Dubai izgledao te davne 1999. godine i koliko se promenio do danas, Joka je otkrio u ovoj epizodi. Gde se tada izlazilo, kako je naša mala ali kompaktna zajednica bila povezana, koliko je poslova promenio, zašto nije napustio Dubai..., sve su to teme kojih se Joka dotakao kroz neobavezno, pomalo nostalgično ćaskanje sa Zekom.

Zeka, poznat kao radoholičar „na sto frontova“, prisetio se Dubaija od 2013. do danas. Kao i uvek, podelio je korisne savete, ovoga puta o otvaranju računa u pustinji, što će, sigurni smo, značiti mnogima koji planiraju da započnu biznis u ovom delu Bliskog istoka.

Red informative, red nostalgije, tri reda opuštencije, pa u krug! Poslušajte novu epizodu prvog ex-yu pustinjskog podcasta i budite sa nama svakog utorka uveče na istom mestu!

Podržite Joku i Zeku preko Patreona – kliknite OVDE

Prethodne epizode Podcasta Naš Biro možete da preslušate OVDE

Naš BIRO 


Lajkujte našu  Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku. 

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


;