INFO BIRO

Uspešna, moćna i lepa: Prva direktorka banke u Emiratima

Marjam Baluk imenovana je za predsednicu podružnice bankarskog giganta u UAE

U pravosuđu, diplomatiji i biznisu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima iz godine u godinu sve je više žena. Osnaživanje i podrška pripadnicama lepšeg pola da steknu i pokažu svoje liderske veštine ruši predrasude po kojima su žene iz arapskog sveta fokusirane isključivo na kuću i porodicu.

Po prvi put u istoriji Emirata na čelo banke došla je žena. Marjam Baluk imenovana je za CEO Tanfeetha, filijale Emirates NBD Group, bankarskog giganta u UAE. Tanfeeth je osnovan 2011, a glavni cilj je poboljšanje operativnih aktivnosti i jačanje korisničkog servisa. Marjam je prethodnih godina ostvarila odlične rezultate u HR sektoru.

  

  

- Iskustvo i veština da motiviše ljude bili su najbolja preporuka za Marjam da dođe na ovu poziciju – izjavio je za lokalne medije Abdula Kasim, operativni direktor Emirates NBD.

- Počastvovana sam poverenjem koje mi je ukazano – rekla je Marjam Baluk. – Nadam se da će moj primer biti inspiracija drugim ženama da dođu na visoke pozicije zahvaljujući svom znanju, stručnosti i želji da postignu vrhunske rezultate u poslu.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Srpski maneken u kampanji za Etihad (VIDEO)

PRIČA NEDELJE: Košarkaš iz Zemuna na studijama u Šarži

Lično iskustvo: Život arhitekte iz Srbije u Emiratima (VIDEO)