INFO BIRO

UnEast II - konferencija koja spaja Istočnu Evropu i Daleki istok

Ova konferencija biće održana 13. marta od 10.30 do 12.30 časova u nekoliko virtualnih soba

Virtualna konferencija pod nazivom "Uneast" održaće se ove godine 13. marta, od 10.30 do  12.30 sati. Prvi put konferencija koja govori o istočnoj Evropi, ljudima sa istoka i njihovoj kulturi, održana je prošle godine u tri različita grada virtualno, u Hongkongu, Singapuru i Šangaju. 

Ove godine će se na konferenciji predstavljati i organizatori iz Dubaija, Praga i Tokija. Reč je o neprofitnoj inicijativi koju vodi grupa volontera sa željom da se širi svest o Istočnoj Evropi, ali i spajaju zajednice bez obzira na nacionalnost i granice.

"UnEast" prestavlja drugačiju vrstu konferencije, onu koja ruši granice, u kojoj svi prisutni učestvuju u njoj, a nisu samo pasivni slušaoci. Iako postoji 6 učesnika konferencije koji će nametati teme u različitim virtualnim sobama, svako može da učestvuje u razgovoru. 

Sve što treba da uradite je da se prijaviti za konferenciju na ovom linku - https://www.eventbrite.hk/e/uneast-ii-an-eastern-u....

Uprkos ograničenom kapacitetu, svako ko se prijavi, može da pozove prijatelja. Svako ko je na bilo koji način povezan sa "istočnim" dobro je došao. Kako navode organizatori, ovakva vrsta konferencije je zabavna i opuštena, a ono što je najvažnije - gosti su sve. Svi su jednaki, svi podjednako doprinose i svako može da kaže šta misli.

Ove godine će tema biti posebne mogućnosti Istoka i Istoka. Moći ćete da da predstavite ideje, delite viziju, pozovete partnere na posao, razgovarate o budućnosti i oslanjate se na očekivanja drugih. Kao i uvek, to će biti učinjeno kroz prizmu nove ekonomije, digitalnog doba i društvenog napretka.

NAŠ BIRO