INFO BIRO

U Dubaiju 40 taksista nagrađeno medaljom poverenja

Kako je naglašeno, poštenje taksista i to što vode računa o stvarima svojih klijenata, učiniće da korisnici taksi usluga budu još zadovoljniji

Uprava za puteve i transport u Dubaiju (RTA) odlikovala je četrdeset taksista Medaljom poverenja, kako bi nagradila njihovo poštenje. Vozači su vratili stvari koje su klijenti zaboravljali u njihovim vozilima, a njihova ukupna vrednost je 4.705.703 dirhama, samo u prvoj polovini ove godine. 

Odeljenje za nadzor aktivnosti prevoza putnika Agencije za javni prevoz pohvalilo je poštenje vozača i to što su novac i lične stvari svojih klijenata uvek vraćali. Događaj, na kome su medalje uručene, bio je posvećen i radnoj etici i poštenju, a istaknuto je i poštovanje pravila i smernica u radu.

Kako je naglašeno, poštenje taksista i to što vode računa o stvarima svojih klijenata, učiniće da korisnici taksi usluga budu još zadovoljniji. 

Dobitnici ovih prestižnih medalja izrazili su ponos i zadovoljstvo. Kako su naglasili, njihov cilj je da korisnici budu zadovoljni i da znaju da će njihove lične stvari ili novac, uvek biti predate nadležnim organima. 

Pored toga, kako su rekli, ovo priznanje dodatno ih je motivisalo da se pridržavaju pravila, pa će i u budućnosti nastojati da pružaju što bolju uslugu svojim klijentima. 

Naš BIRO