INFO BIRO

Svetska izložba – velika šansa za prodor naših kompanija na Bliski istok, Jugoistočnu Aziju i Afriku, ali i ceo svet

Srpska privreda pred 25 miliona posetilaca izložbe iz 192 zemlje

Velika svetska izložba „Dubai Ekspo 2020“ koja će biti održana od 1. oktobra 2021. godine do kraja marta naredne, odlična je prilika za srpsku biznis zajednicu da sklopi nove poslove sa partnerima Bliskog istoka, Jugoistočne Azije i Afrike, ali i iz drugih zemalja koje su potvrdile učešće na ovoj prestižnoj svetskoj izložbi. 

Naše kompanije moći će da, pod posebnim povlasticama, borave u Dubaiju. Obezbeđen je besplatan čarter let: Beograd-Dubai-Beograd, lokalni transferi, omogućen je hotelski smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i korišćenje biznis centra u slobodnoj zoni  Dubai South, koji je PKS upostavila uz podršku Vlade Srbije i Paviljona Republike Srbije. Poslovni centar kojim koordinira PKS privrednicima će biti na raspolaganju za promociju proizvoda ili usluga, poslovne razgovore i sastanke, kao i za otpočinjanje posla u emiratu Dubai. 

PKS je tokom jula organizovala devet onlajn sastanaka na kojima su učestvovali predstavnici više od 150 kompanija iz različitih sektora privrede i detaljno su upoznati sa planom, organizacijom i nastupom na „Dubai Ekspo 2020“. 

Privreda Srbije tokom trajanja izložbe biće predstavljena po tematskim nedeljama, a prijave za sektorske delegacije biće otvarane dva meseca pre početka tematske nedelje. Tim PKS će kreirati poslovnu agendu boravka u Dubaiju za svaku grupu privrednika.

;