INFO BIRO

STAR BASKETBALL ACADEMY: UPIŠITE ČASOVE KOŠARKE U DUBAIJU

Članovi Fejsbuk grupe "Dubai Serbs" imaju specijalan popust od 20 odsto

Za grupe svih uzrasta, za decu i roditelje, Star Basketball Academy, koja se nalazi u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), nudi kvalitetne časove košarke na tri lokacije u ovom gradu, a to su: Al Barsha, Mirdif i Al Qusais.

- Dragi naši, ponosno ističete da dolazite iz zemlje košarke, pratite Nikolu Jokića i ostale naše asove u NBA ligi, imate koš u dvorištu… Za sve vas, u želji da vašoj deci ponudimo kvalitetne časove košarke po povoljnim cenama, nedavno smo pokrenuli STAR Basketball Academy. Trenutno organizujemo treninge dva puta nedeljno za grupe svih izrasta (dakle, i za roditelje) - navode iz ove akademije.

Kako ističu, članovima Fejsbuk grupe "Dubai Serbs" nude specijalan popust od 20 odsto, koji mogu da iskoriste do 7. februara. 

Kupon "20STAR" možete iskoristiti prilikom online registracije preko njihovog sajta www.starbasketballacademy.com.

Za sve dodatne informacije o akademiji, njihovom programu i trenerima, možete ih direktno kontaktirati putem FB stranice Star Basketball Academy, Instagram profila @starbasketballacademy ili direktno pozvati menadžera akademije na broj telefona 050/588-1380.

BIRO