INFO BIRO

Septembarski piknik sa Beogradskom filharmonijom

Dugo najavljivana Diznijeva Fantazija uživo konačno pred beogradskom publikom

Treća - sreća!

Željno očekivana vest je nov datum koncerta na otvorenom Beogradske filharmonije i izvođenje „Dizni Fantazije“ uživo, a to je 7. septembar 2019. godine u 20 časova. Lokacija koncerta je neznatno izmenjena, te će se tradicionalni filharmonijski piknik ovoga puta održati „prekoputa“, odnosno na Ušću (Novi Beograd, blok 14), pod dirigentskom palicom stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina.

- Svi opravdani i racionalni razlozi su bili nedovoljni da nas uteše zbog vremenskih (ne)prilika koje su nas dva puta omele da poklonimo publici najlepši muzičko-animirani spektakl svih vremena.  Zato se sada, nadamo trećoj sreći i vedrom septembarskom nebu. Molio bih sve koji upražnjavaju dodolske rituale da se u naredno vreme suzdrže od praktikovanja istih, a Beogradska filharmonija vam obećava nezaboravan spektakl za sve generacije - poručuje Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije. 

„Dizni Fantaziju“ uživo nestrpljivo iščekuju brojni fanovi iz cele zemlje i regiona, budući da se ova senzacionalna produkcija izvodi prvi put na našim prostorima. Muzičari Beogradske filharmonije sviraće čuvene numere klasične muzike ispod velikog ekrana na kome će se prikazivati kompilacija originalnog filma „Fantazija“, remek-dela Volta Diznija iz 1940,  i filma „Fantazija 2000“, zvanično nikada prikazanog na našim prostorima.

Koncert je besplatan i namenjen je svim generacijama. Početak je zakazan tačno za 20 časova, a kapije za piknik biće otvorene tri sata ranije.

BIRO

Foto: Marko Đoković


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO DANA: Kako ohladiti glavu u Srbiji ovog leta?

Lek za sve boljke: Da li više volite u molu ili iz fotelje?

Dubai opet prvi: Otvoren restoran zdrave hrane za decu