INFO BIRO

Šardža: Počinje zimska rasprodaja, popusti do 80 odsto

Ppotražnja za odećom i proizvodima za životni stil je u porastu i na sličnom je nivou kao pre izbijanja epidemije korona virusa


Sezona praznika je i vreme kupovine, a veliki deo maloprodajnih akcija uvek je krajem godine. Osim toga, sa prazničnom sezonom koja se poklapa sa ponovnim otvaranjem i oporavkom privrede, zimska rasprodaja 2021. nudi trgovcima zlatnu priliku da iskoriste rast potrošačke korpe koji se trenutno vidi, rekao je Saif Mohamed Al Midfa, izvršni direktor, Ekpo Centra u Šardži.

Pošto je nedavno bio domaćin sličnih sajmova, Al Midfa je rekao da je potražnja za odećom i proizvodima za životni stil u porastu i da je na sličnom nivou kao pre izbijanja epidemije korona virusa. 

- Uz dodatnu prednost ogromnih sniženja cena na popularne brendove mode, etno odeće, elektronike, kućnog dekora i kućnih potrepština, zimska rasprodaja obećava da će biti najbolja modna destinacija ove sezone -  dodao je on.

Zimska rasprodaja 2021. uključuje snižene cene do 80 odsto nekih od vodećih brendova uključujući Ahmed Al Magribi, Geelato Abaia, Ajmal Perfumes, Brandbazaar, Bellissimmo Perfumes & Cosmetics, CCC, Dunes, Nine Vest, Naturalizer, TOMS, Hush Puppies, Kiabi, Riva, Skechers, Umbro, K-Sviss, Craiola, Vtech, Cerruti, Escada, Police i Babi Shop, između ostalih.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Kitovi ubice primećeni kod obale Abu Dabija

Letovi u Emirate: Ograničenja putovanja važe za ove zemlje

Otvoreno takmičenje za najbolju zimsku fotografiju UAE

;