INFO BIRO

RTS Planeta – prozor sa pogledom na domovinu

Nova multimedijalna platforma Javnog servisa Srbije

Medijski javni servis Radio-televizija Srbije pokrenuo je platformu RTS Planeta, koja je dostupna svim korisnicima interneta širom sveta.

Za korisnike koji se registruju van teritorije Srbije besplatno praćenje sadržaja biće omogućeno u naredna tri meseca. Posle promotivnog perioda putem RTS Planete i dalje će biti moguće besplatno praćenje programa Radio Beograda i televizijskog kanala RTS Svet (bivši Satelitski program RTS, koji je prevashodno namenjen dijaspori).

Preko nove platforme uživo možete da pratite 11 televizijskih (RTS1, RTS2, RTS3, RTS HD, RTS Svet, RTS Život, RTS Drama, RTS Kolo, RTS Muzika, RTS Trezor i RTS Poletarac) i četiri radijska kanala (Radio Beograd 1, Radio Beograd 2, Radio Beograd 3 i Radio Beograd 202). Takođe, omogućeno je i odloženo praćenje programa i usluge Video na zahtev i Audio na zahtev, kao i pregled pojedinačnih priča iz dopisničke mreže RTS-a u okviru celine “Moj grad”. Na platformi su dostupna i muzička izdanja PGP RTS-a, među kojima je i fonogram koji je Radio Beogradu ustupljen na čuvanje, iz 1904. godine.

Jedna od funkcionalnosti platforme jeste i mogućnost istovremenog praćenja četiri TV i radijska kanala.

Pristup sadržajima moguć je preko desktop računara, tableta i pametnih telefona uz registraciju na web strani www.rtsplaneta.rs, mobilnoj aplikaciji (za Android – kliknite OVDE ili iOS – link preuzmite OVDE), kao i preko Facebooka.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Srbija za dijasporu: Preuzmite udžbenike za osnovce

Dejan Kamenjašević: Jugoslovenski program košarke živi u UAE

Priče iz pustinje: Vinorel umetnice iz Srbije očarao šeike (VIDEO)