INFO BIRO

Qatar airways: Lepa iznenađenja za putnike

Ukoliko koristite usluge avio-kompanije sa pet zvezdica, ove vesti će vas obradovati!

Avio-kompanija Qatar Airways je uvela novu pogodnost "+QATAR" za svoje putnike u letnjem periodu. Ukoliko tranzitirate preko Dohe moći ćete da posetite katarsku prestonicu, uz besplatan hotelski smeštaj u hotelima sa četiri zvezdice (ekonomska klasa) i pet zvezdica (biznis klasa)i tranzitnu vizu.

Svi putnici Qatar Airwaysa koji kupe avio-kartu u periodu prodaje do 30. avgusta, a za putovanja do 30. septembra 2017. godine mogu da posete Dohu i da od jednog putovanja naprave dva.

Ukoliko želite da ostanete duže od jednog dana u Dohi, drugo noćenje u hotelu platićete 50 dolara po sobi. Objekti koji se nalaze u ponudi pripadaju lancima poznatih svetskih hotelskih lanaca - Four Seasons, Marriott Marquis, Radisson Blu ili Oryx Rotana.  

Više informacija potražite na OVOM LINKU  

Qatar Airways, nacionalni avio-prevoznik države Katar, posluje već dve decenije. Poseduje savremenu flotu od 199 aviona koji lete na više od 150 ključnih poslovnih i turističkih destinacija na šest kontinenata. Na Skytrax 2016 dodeli nagrada za avio-kompanije širom sveta, Qatar Airways je bio dobitnik čak tri prestižna priznanja: Najbolja biznis klasa na svetu, Najbolji lounge za putnike biznis klase i Najbolje kabinsko osoblje na Bliskom Istoku.

BIRO/Kuća stil


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Marko Topić: Moj život u Kataru (FOTO)

Vodič za traženje posla u inostranstvu (VIDEO)

Lek za nostalgiju: GO4TV - tvoja televizija gde god da si!