INFO BIRO

Prvo virtuelno masovno venčanje u Emiratima

U skladu sa epidemiološkom situacijom, venčanja su održana na pet lokacija širom UAE

Ministarstvo za razvoj zajednice UAE organizovalo je prvo virtuelno masovno venčanje pod naslovom „Radost u Emiratima“ uz učešće 100 mladoženja iz UAE. Virtuelno masovno venčanje organizovano je na pet lokacija širom UAE istovremeno, sa 20 mladoženja po ceremoniji.

Održiva proslava ima za cilj promociju pristupa iskustvima masovnih venčanja u UAE, što se pokazalo uspehom u konsolidaciji nacionalnih tradicija i kultura u zajednici i doprinoseći smanjenju troškova venčanja i izgradnji stabilne porodice.

- Čestitam svim državljanima Emirata na ovom masovnom venčanju. Čestitam vašim porodicama, prijateljima i rođacima. UAE su uvek blagosloveni radošću, dostignućima i dobrotom. Neka Bog ovekoveči dobrotu, blagoslov i blagodat nad vama  i našim časnim narodom – poručio je šeik Muhamed bin Rašid Al Maktum, potpredsednik, premijer UAE i vladar Dubaija, čestitajući parovima ulazak u bračnu hzajednicu

Virtuelno masovno venčanje održano pod nazivom „Radost u Emiratima“ bilo je održano u skladu sa epidemiološkim merama zbog posledica pandemije Kovida 19.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.