INFO BIRO

Pomoć prijatelja: BiH muzičari u akciji (VIDEO)

Jedna od najromantičnijih prosidbi koju ste do sad videli!

             

Muzičar, novinar i voditelj iz Novog Pazara Hamza Škrijelj dirnuo je srca mnogih korisnika društvenih mreža i gostiju jednog kafića kada je na originalan i emotivan način zaprosio svoju djevojku Dženitu Mulahmetović, piše klix.ba.

Hamza je snimio video sa poznatim muzičarima među kojima su i Eldin Husienbegović i Latif Moćević iz BiH, a u realizaciji videa pomogli su mu i Eldin Bihorac, Re In, Enes Ukić, Armin Muzaferija i Tarik Omerhodžić.

"Ovo je zasigurno najljepša godina u mom životu, godina u kojoj sam ostvario sve svoje dječačke snove, godina u kojoj mi je Allah poslao ženu mog života, uskoro i životnu saputnicu", napisao je Hamza uz ovaj video.

U njemu je otpjevao pjesme "Ti si mi tako daleko" s Eldinom Huseinbegovićem, "Ženu srce otkuca" sa Enesom Ukićem, "Rijeka" s Latifom Moćevićem i "Poklon za nju".

"Svaki novi dan koji provedem bez tebe za mene je neispunjen dan, ma koliko god on uspješan bio, pa sam riješio da to promijenim i pitam te hoćeš li se udati za mene?", rekao je Hamza u videu.

Dženita je pristala i svi gosti u kafiću su zaplakali, uključujući i buduću mladu.

              

Video iznenađenja kojim sam zaprosio svoju buduću životnu saputnicu. :) Ovo je zasigurno najljepša godina u mom životu, godina u kojoj sam ostvario sve svoje dječačke snove, godina u kojoj mi je Allah poslao ženu mog života, uskoro i životnu saputnicu, inšallah. Ovi putem želim se zahvaliti dragom Stvoritelju što mi je ispunio sve životne želje, mojoj porodici, porodici Crnišanin, mojim prijateljima, te učiteljima Eldinu Huseinbegoviću, Eldinu Bihrocu, Red Inu, Latifu Moćeviću, Enesu Ukiću, Arminu Muzaferiji, Tariku Omerhodžiću i svima koji su pomogli da ovo iznenađenje uspije. U novu kalendarsku godinu ulazimo u proširenom sastavu. :)

Posted by Hamza Škrijelj on Thursday, December 31, 2015

              

Da li vi znate neku romantičnu priču? Kako ste vi zaprosili svoju dragu?

                        

A. Tanasković

                   


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.     


Preporučene priče:

Dubai: Novi umjetni otok u obliku srca (FOTO)

Foto-priča: 25 zanimljivosti o Crnoj Gori

Dobra, stara...: Epizoda BOROSANE (VIDEO)